Snow Villagessa yhdistyy taianomaisella tavalla lumen ja jään maailma. Joka vuosi, marraskuussa, nousee Lainioon erilainen, henkeäsalpaava kokonaisuus lumi ja jäätaidetta.

Jäinen yhdistelmä sisältää hotellihuoneita, sviittejä, jääveistoksia, jääkappelin, jääravintolan ja jäisen cocktail baarin– kaikki tämä valmistettu puhtaasti vedestä.

Snow Village on suljettu tältä kaudelta. Tervetuloa uudestaan 10.12.2015 alkaen!

 

Yöpymisvarauksia otetaan vastaan 10.12.2015 – 5.4.2016.

 

Toivotamme teidät tervetulleiksi
tutustumaan sivuillemme sekä
vierailemaan Snow Villagessa.

Lähes 200 km Napapiiriltä pohjoiseen löytyy uniikki kohde, lumikylä Snow Village. Henkeäsalpaavien jää- ja lumirakenteiden sisällä voit viettää yön lumihotellissa, illallistaa jääravintolassa ja nauttia drinkeistä, jotka tarjoillaan, miten muuten kuin, jäälasista. Halutessasi voit tietysti vain ihastella jäätaidettamme ja kuljeskella lumisia käytäviä pitkien löytäen yhä uusia yksityiskohtia.

Snow Villageen on helppo tulla. Se sijaitsee Lainiossa, Länsi-Lapissa, Ylläksen ja Levin välimaastossa lyhyen etäisyyden päässä Kittilän lentokentältä.

Talvikaudella 2015-2016 Snow Village kohoaa Lainiolle jo 15. kerran. Vuosittaiset rakennustyöt alkavat marraskuussa lämpötilan laskiessa noin kymmenen astetta nollan alapuolelle.

Rakennustöihin käytetään 15 miljoonaa kiloa lunta ja noin 300 000 kiloa kristallinkirkasta luonnonjäätä. Rakentajat ovat erikoistuneet lumeen ja jäähän rakennuselementteinä ja he kehittävät jatkuvasti uusia tapoja, työkaluja sekä metodeja, joiden avulla tämä erityinen taidemuoto saadaan vietyä uudelle tasolle.

Snow Village rakennetaan kokonaan lumesta ja jäästä kattaen alleen noin 20 000m2 alueen. Talvikaudella Snow Villagesta löytyy noin 3000m2 katettuja sisätiloja, jotka on rakennettu erilaisista lumen ja jään yhdistelmistä. Arkkitehtuuriset suunnitelmat sekä sisustus vaihtuvat joka vuosi, mikä takaa aina ainutlaatuisen elämyksen.

Snow Villagessa voi myös kokea hotelliyön huoneessa, joka on tehty lumesta. Lumen eristävän ominaisuuden ansiosta sisälämpötila on aina -2…-5 celciusastetta, huolimatta siitä, mikä on ulkona vallitseva lämpötila. Tarjolla on myös alansa parhaiden jään ja lumenveistäjien sisustamia, yksilöllisin teemoin toteutettuja jääsviittejä. Hääpareille Snow Village luo ikimuistoiset puitteet unohtumattoman päivän toteuttamiseen. Vihkiminen voidaan suorittaa jää- tai puukappelissa ja hääjuhla on mahdollista viettää ravintolassamme.

Sisäänpääsy 12 € /aikuinen, 6 €/ lapsi (4-14 vuotta).

Opastettukierros 50 €/ryhmä (ryhmäkoko 1-40, ei sisällä lippuja)
Varaathan opastuksen etukäteen.

 

Need help? Email Us Here! Do you need help?

← Prev Step

Thanks for contacting us. We'll get back to you as soon as we can.

Please provide a valid name, email, and question.

Powered by LivelyChat
Powered by LivelyChat Delete History