Yöpyminen lumihotellissa ei ole pelkästään arktinen, vaan myös miellyttävä kokemus. Pujahda lämpöiseen ja mukavaan makuupussiin ja anna aistiesi nauttia rauhoittavasta hiljaisuudesta. Yö lumihotellissa kauniisti valaistun jäätaiteen ja paksujen lumiseinien ympäröimänä on varmasti ikimuistettava elämys.

LumiHotelli

Lumihotellista löytyy sekä taiteellisesti sisustettuja sviittejä että standardihuoneita. Lumihotellin yhteydessä on myös lämpöisiä tiloja, jotka palvelevat hotellivieraita. Näistä tiloista löytyvät sauna, suihkut, saniteettitilat, iso takkahuone sekä sänkyjä, jos kylmä yllättää.

Jääsviitti

Yksilöllisesti koristellussa jääsviitissä nukut korkealuokkaisissa lämpömakuupusseissa. Hintaan sisältyy opastettu Snow Village -kierros, yöpymisohjeet, makuupussit sekä fleecestä valmistetut sisämakuupussit. Lisäksi hotellivierailla on mahdollisuus käyttää suihku- ja saniteettitiloja. Yöpymisvieraiden on myös mahdollista saada aamuherätys kuuman mehun kera, jonka jälkeen hirsiravintolassa on tarjolla aamiaisbuffet. Ennen kotiin lähtöä jokaiselle annetaan vielä diplomi lumihuoneessa vietetystä yöstä.

Standardihuone

Standardihuoneessa nukut korkealuokkaisissa lämpömakuupusseissa pyöreänmuotoisessa igluhuoneessa. Huone on tehty kokonaan lumesta ja sänky on koristeltu jääkehikolla. Hintaan sisältyy opastettu Snow Village –kierros, yöpymisohjeet, makuupussit sekä fleecestä valmistetut sisämakuupussit. Lisäksi hotellivierailla on mahdollisuus käyttää suihku- ja saniteettitiloja. Yöpymisvieraiden on myös mahdollista saada aamuherätys kuuman mehun kera, jonka jälkeen hirsiravintolassa on tarjolla aamiaisbuffet. Ennen kotiin lähtöä jokaiselle annetaan vielä diplomi lumihuoneessa vietetystä yöstä.

Varaa lumiyösi täältä!

Verkkokauppaan!