Halutessasi voit majoittua Snow Villagen välittömässä läheisyydessa useammankin yön. Tarjonnastamme löytyy valikoima eri kokoisia mökkejä. Jokaisen mökin varustukseen kuuluu sauna ja kaikki tarvittava, jota hyvinvarustellulta mökiltä voi odottaa. Mökeiltä on välitön pääsy hiihto-ja moottorikelkkareiteille.

Mökkimajoitus

Mökit sijaitsevat Lainiossa, rauhallisella alueella noin 20km päässä Ylläksen hiihtokeskuksesta. Mökkien läheisyydestä löytyy Snow Village ja ravintola LainioKrouvi, joiden palvelutarjontaan kuuluvat muun muassa erilaiset ohjelmapalvelut kuten moottorikelkka- ja huskysafarit.

Kotamökki


Kotamökit on suunniteltu kahdelle henkilölle ja ne sijaitsevat Lainion lumikylän välittömässä läheisyydessä, vain 20 minuutin ajomatkan päässä Kittilän lentokentältä ja Ylläksen alueelta.

JP


Kotoisa hirsimökki kahdelle hengelle Lainion alueella, noin 20 minuutin ajomatkan päässä Kittilän lentokentältä ja Ylläksen hiihtokeskuksesta, vajaan kilometrin päässä Lainion lumikylältä. 63 neliön mökki on rakennettu vuonna 2005.

Varaa lomasi täältä

[si-contact-form form=’2′]

Koppelo


Hirsimökkejä 2-5 hengelle Lainion alueella, noin 20 minuutin ajomatkan päässä Kittilän lentokentältä ja Ylläksen alueelta, vain 100m lumikylältä. Alakerta on 48,5m2, parvi 22m2. Koppelomökkejä on yhteensä 7 ja ne on rakennettu vuonna 1990.

Kärpänkätkye A1


Mökki 2-4 hengelle Lainion alueella, noin 20 minuutin ajomatkan päässä Kittilän lentokentältä ja Ylläksen alueelta, vain 100m lumikylältä. Alakerta on 42m2, parvi 9m2. Kärpänkätkye on rakennettu vuonna 1990.

Rahunen


Mökki 4+3 hengelle Lainion alueella, noin 20 minuutin ajomatkan päässä Kittilän lentokentältä ja Ylläksen alueelta, vain 600m lumikylältä. 63m2, Rakennettu vuonna 2011

Nappe


Hirsimökkejä 2-9 hengelle Lainion alueella, noin 20 minuutin ajomatkan päässä Kittilän lentokentältä ja Ylläksen alueelta, vain 500m lumikylältä. Nappemökkejä on rakennettu vuonna 2005.